Løgstrup Friplejehjem

Løgstrup Friplejehjem søger en forstander

Er du lederen, der elsker at arbejde med ældre borgere, trives med personaleledelse og gerne vil være en synlig forstander for vores beboere, pårørende og medarbejdere, så læs bare videre!

Vi søger en forstander med humor, ordentlighed, overblik og empati, der trives både med rollen som personaleleder, driftsleder og ansigtet udadtil og som med sin tilgang forstår at spille andre gode, at se det enkelte menneske og ikke mindst har lysten til at skabe et kærligt hjem for vores beboere.

Det nybyggede Løgstrup Friplejehjem åbnede 1. december 2020, og er i fuld drift. Hjemmet har 24 almene plejeboliger og er beliggende på en smuk kuperet grund på Hjarbækvej 59, 8831 Løgstrup. Udearealerne består dels af et stisystem på egen grund med blomsterenge, orangeri, smuk beplantning samt et fælles overdækket terrasseområde, hvorfra man kan holde øje med vores eget dyrehold. Beliggenheden langs Himmerlandsstien, tæt på skole, børnehave og idrætspark gør det muligt at have samarbejde med byens øvrige faciliteter og at vi indgår som en del af det øvrige samfund i Løgstrup.

Vi er som friplejehjem,  privat drevet udenom det kommunale system, men samarbejder med Viborg Kommune, og du skal som kommende forstander være klar på den store selvstændighed og selvbestemmelse, der ligger i opgaven og de beslutninger, der skal tages i forhold til den daglige drift. Der ligger et stort ansvar i opgaven, men samtidig også en stor grad af frihed og kun få begrænsninger.

Det er en kerneværdi, at Løgstrup Friplejehjem skal opleves som beboernes eget, trygge hjem med tilbud og mulighed for et godt hverdagsliv med samvær og aktiviteter i varme og personlige omgivelser. Friplejehjemmet skal være et godt sted at besøge for pårørende og andre, hvor duften af hjemmelavet mad og hjemlige omgivelser vægtes højt, så åbenhed og imødekommenhed er også nogle af vores nøgleværdier.

Til Friplejehjemmet er tilknyttet en stor og aktiv støtteforening.

Vi forventer, at du:

Er en synlig, dynamisk og kreativ forstander, der vil deltage aktivt i livet på Friplejehjemmet og som evner at samarbejde bredt. Vi forventer, at du mestrer et højt informationsniveau og er tydelig og konsistent i din ledelsesstil.

Vi forventer, at du er sygeplejerske, eller har en anden relevant sundhedsfaglig, uddannelse.  Vi ser gerne, at du har lederuddannelse og erfaring i personaleledelse, personalepleje og personaleudvikling.

Har indsigt i lovgivningen på det sundhedsfaglige område og gerne også kendskab til dokumentationskravene.

Har kompetencer og lyst til at tage det administrative og økonomiske ansvar, det indebærer at være forstander og at du har viden om og forståelse for de politiske og faglige udfordringer, der følger med som forstander på et friplejehjem.

Er nytænkende og samtidig vil respektere og være med til at videreudvikle friplejehjemmets værdigrundlag (se hjemmesiden løgstrupfriplejehjem.dk)

Vi tilbyder, at:

Du kan få en høj grad af selvstændighed og får muligheden for at præge fremtiden på et nybygget friplejehjem.

Du sammen med bestyrelsen sætter retning for fremtiden, hvor gode og moderne rammer sammen med et engageret personale, frivillige og en aktiv støtteforening giver muligheder for et friplejehjem i særklasse.

Der er løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Der er en administrativ aftale med Danske Diakonhjem, som støtter dig med råd og vejledning om administrative, tekniske og personalemæssige forhold.

Yderligere oplysning og kontakt:

Yderligere oplysninger hos Anders Jensen, formanden for Løgstrup Friplejehjem, tlf. 61 20 08 49 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Din ansøgning med CV og andre relevante bilag sendes til:

Anders Jensen, Fægteborgbakken 4, 8831 Løgstrup, eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ansøgningsfrist er den 15. oktober 2021 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 43.

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.